https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/domaci-elektrospotrebice
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Domácí elektrospotřebiče

autor: | místo vydání: Praha | vydavatel: SEVEn, Středisko pro efektivní využívání energie, o.p.s. | rok vydání: 2010
Domácí elektrospotřebiče Přehled energetických, environmentálních a ekonomických aspektů z pohledu spotřebitele a společnosti. Jaké jsou výhody a nevýhody výměny starých spotřebičů za nové? Kdy se investice do nového spotřebiče vrátí z hlediska spotřeby energie? Jaké nové spotřebiče z hlediska jejich spotřeby energie hledat a kde tyto informace najdeme? Kam se starým spotřebičem? Odpovědi na tyto otázky a jejich obměna v domácnostech. Cílem publikace je prezentovat na jednom místě problematiku výměny, nákupu a recyklace domácích elektrospotřebičů především z hlediska jejich spotřeby energie. Na publikaci se dále podílela Pražská energetika, a. s., Sdružení evropských výrobců domácích spotřebičů CECED CZ a provozovatel kolektivního systému sběru elektrozařízení Elektrowin. Publikace vznikla za finanční podpory Ministerstva průmyslu a obchodu v rámci Státního programu na podporu úspor energie Efekt 2010. Publikace je ke stažení ve formátu pdf (1MB) a od poloviny listopadu 2010 bude také zdarma k dispozici v SEVEn, Středisku pro efektivní využívání energie, o. p. s.
autor:

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist