https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/fokt-michael-zvirata-fakta-a-zajimavosti-z-cr-a-celeho-sveta
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Zvířata – fakta a zajímavosti z ČR a celého světa

autor: Fokt, Michael | místo vydání: Praha | vydavatel: Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. | rok vydání: 2011 | počet stran: 96 | cena: 249 Kč
Zvířata Až se budete příště procházet přírodou, mějte oči otevřené. Možná uvidíte zajímavé živočichy, kteří až dosud unikali vaší pozornosti. Věděli jste, že samci brouků roháčů spolu zápasí stejně jako jeleni? Nebo že na jižní Moravě můžete potkat největšího pavouka Evropy? Ještě než vyrazíte do lesa nebo na louku, zalistujte touto encyklopedií, kde kromě informací najdete také nevšední fotografie. V knize jsou i zajímavosti ze vzdálených krajů jako například to, k čemu jsou mořským rybám užitečné pestré korálové krevety nebo proč nosí jedovaté jihoamerické žabky své potomky na zádech.
autor: Fokt, Michael

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist