http://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/kadlec-p-melzoch-k-voldrich-m-a-kolektiv-co-byste-meli-vedet-o-vyrobe-potravin-technologie-potravin
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii

Co byste měli vědět o výrobě potravin? Technologie potravin

autor: Kadlec, P.; Melzoch, K.; Voldřich, M. a kolektiv | místo vydání: Ostrava | vydavatel: KEY Publishing s.r.o. | rok vydání: 2009 | počet stran: 534 | cena: 525 Kč
Co byste měli vědět o výrobě potravin?
Kniha je určena všem zájemcům o ucelené znalosti související s výrobou potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Text knihy je souhrnným přehledem tradičních potravinářských technologií, rozděleným do osmi kapitol. Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství. Obecné zásady výroby potravin. Konzervace potravin a technologie masa. Technologie mléka a mlékárenských výrobků. Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky. Fermentační technologie. Technologie sacharidů. Výroba pochutin a zpracování suchých plodů.
autor: Kadlec, P.; Melzoch, K.; Voldřich, M. a kolektiv tisknout poslat

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení


Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Příběhy české přírody
   

Blíž přírodě

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist