https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/kalendar-prirodnich-zahrad-2012
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Kalendář přírodních zahrad 2012

autor: | místo vydání: Jindřichův Hradec | vydavatel: občanské sdružení Přírodní zahrady | rok vydání: 2010 | cena: 50 Kč
Kalendář přírodních zahrad 2012 Nástěnný kalendář 2012 obsahující krásné fotografie a krátké texty s tématikou přírodních zahrad. Z druhé strany kalendář obsahuje i rok 2011, nicméně dá se použít čistě jako letošní. Přírodní zahrady jsou důležitým prostorem pro život rostlin, živočichů a lidí. Vyznačují se tím, že se k jejich úpravám nepoužívá rašeliny, minerálních hnojiv a pesticidů. Jsou upřednostňovány původní druhy rostlin, ponechávání biotopů pro divoké živočichy, mulč, kompost, smíšené kultury zeleniny. Více na www.veronica.cz/prirodnizahrady. Kalendář připravil tým projektu Přírodní zahrady bez hranic, na kterém spolupracují neziskové organizace z jižní Moravy, jižních Čech a horního Rakouska.
autor:

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist