https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/kolektiv-autoru-mestske-zahradniceni
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Městské zahradničení

autor: Kolektiv autorů | vydavatel: Permakultura | rok vydání: 2015 | počet stran: 112 | cena: 144 Kč
Městské zahradničení Balkony, terasy, komunitní zahrady, samozásobitelství obyvatel města. Přes sto stran čtení o všem, co můžeme dělat, když si ve městě chceme pěstovat vlastní jídlo a žít v příjemném zeleném prostředí. O tom, jak široké máte možnosti, vás přesvědčí Patricia Černáková a Jaroslav Svoboda. Následuje výklad o zahradničení na balkoně pro začátečníky od Aleny Lehmannové, tipy pro úspěšné domácí pěstování od Katky Horáčkové a mnoho dalších praktických návodů a článků věnovaných akvaponii, výrobě biouhlu, kompostování a dalším inspirativním tématům. Vyjeli jsme také na řadu reportáží do městských komunitních i jiných zajímavých zahrad Čech a Moravy, nechybí přehled o komunitním zahradničení ve světě.
autor: Kolektiv autorů

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist