https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/obhurkova-eva-vylety-s-detmi-v-praze-a-strednich-cechach
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Výlety s dětmi v Praze a středních Čechách

autor: Obhůrková, Eva | místo vydání: Brno | vydavatel: Computer Press | rok vydání: 2008 | počet stran: 176 | cena: 254 Kč
Výlety s dětmi v Praze a středních Čechách Po „velkých“ Výletech s dětmi, které obsáhly celou Českou republiku, nadešel čas „malých“ výletů – knížek, jež podrobněji mapují menší oblast a na jejichž stránkách najdete jak osvědčené trháky, tak místa méně známá a leckdy téměř zapomenutá, která by přesto neměla uniknout vaší pozornosti. Pověstnou první vlaštovkou této série je Praha a střední Čechy. Proč? Důvodem není jen to, že tady žije spousta rodin s dětmi, které rády cestují. Praha je totiž přitažlivým cílem rodinných, školních i oddílových výletů bez ohledu na roční dobu a počasí. Přes 350 tipů na výlety po Praze a jejím okolí pro každé počasí i roční dobu tematické řazení do 13 zájmových kapitol, ověřené kontakty – telefony, internetové stránky, e maily, cenové hladiny vstupného a otvírací doby, přes 500 fotografií a 100 ilustrací, přehledná mapa s podrobným rejstříkem pro snadnou orientaci a výběr výletu.
autor: Obhůrková, Eva

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist