Biospotřebitel: Jak na bio přišli? Přes burgery z biokližky
3.5.2017 | Poděbrady | Biospotřebitel
Studenti poděbradské hotelovky se pustili do přípravy pokrmů z biosurovin. Praktická část semináře se zkušeným kuchařem Hugem Hromasem budoucí hoteliéry doslova nadchla. Stejně jako výrobky, které pod jeho vedením z biohovězího připravili.Seminář z cyklu Bio v regionu hostila minulý týden Hotelová škola a Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu v Poděbradech.
...zobrazit původní článek
reklama
reklama
Online diskuse
Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk