T-Power: Češi překonali Teslu se svými solárními taškami

19. května 2017 | T-Power
Autor: Miloslav Čermák, tel: 774608533
Češi nabízejí nejvýkonější solární tašky na světě. Svými parametry, zkouškami a atesty jsou nejvýkonnější na světě. Jsou jediní.

Česká firma T-Power jako jediná na světě dokázala uvést na trh solární fotovoltaické tašky, které jsou skutečně nejvýkonnějšími taškami na světě. Tuto skutečnost v pondělí 15.5. 201ý uvedl generální ředitel T-power.cz pan Miloslav Čermák. Tašky, které prodáváme, jsou skutečné, fungující a lze je přímo objednat na adrese www.T-Power.cz. Výkon solárních tašek je 338 Wp.
Miloslav Čermák, tel: 774608533 tisknout poslat

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Blíž přírodě

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.