Crest Communications: Česká rada pro šetrné budovy zahajuje PR spolupráci s Crest Communications

8. dubna 2016 | Crest Communications
Autor: Marcela Kukaňová, tel: +420 222 927 111
Agentura Crest Communications začala od 1. dubna 2016 poskytovat PR služby pro Českou radu pro šetrné budovy (CZGBC). Úkolem Crestu bude zejména šíření osvěty v oblasti šetrného stavebnictví, aby se výstavba zelených budov stala v České republice stejným standardem, jako je tomu ve vyspělých zemích západní Evropy.

„Spolupráce s Českou radou pro šetrné budovy je přirozeným vyústěním naší dlouholeté specializace na Public Relations v oboru stavebnictví, developmentu, architektury a designu,“ říká Aleš Langr, ředitel Crest Communications. „PR pro tak komplexní asociaci, jakou je Česká rada pro šetrné budovy, totiž vyžaduje hlubší znalost tohoto oboru a jeho současných trendů. Při naší práci navíc můžeme využívat informace a poznatky řady našich klientů, kteří jsou členy Rady. Toho, že si nás Rada vybrala, si velmi vážíme. Jsme rádi, že budeme komunikačně podporovat dobrou věc – principy šetrného, udržitelného stavebnictví.“

Česká rada pro šetrné budovy (CZGBC) spojuje společnosti a organizace z celého hodnotového řetězce oboru šetrného stavebnictví, od projektantů, architektů přes dodavatele materiálů a technologií až po stavební firmy a developery. Její misí je podněcovat tuzemský trh k přeměně způsobů, jakými se navrhují, staví, rekonstruují a provozují budovy a urbanistické celky. Cílem je vytvořit zdravé, prosperující, ekologické a společensky ohleduplně prostředí, zvyšující kvalitu života. CZGBC je od svého vzniku v roce 2009 členem celosvětové zaštiťující organizace Světové rady pro šetrné budovy (World Green Building Council), sdružující přes 90 zemí. CZGBC má v současné době téměř 80 členů. „Očekáváme, že díky spolupráci s Crest Communications se nám podaří zvýšit celkové povědomí o významu a principech šetrných staveb a především o jejich výhodách a přínosech do budoucna,“ říká Simona Kalvoda, výkonná ředitelka Rady.
Marcela Kukaňová, tel: 420 222 927 111 tisknout poslat

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Příběhy české přírody

Blíž přírodě

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.