Energy Centre České Budějovice: Čistá mobilita na českobudějovickém Bambifestu

15. května 2017 | Energy Centre České Budějovice
Autor: Mgr. Ivana Hlinková, tel: 777 030 313
Areál u Sportovní haly v Českých Budějovicích zaplní v pátek 19. a v sobotu 20. května dětské spolky a organizace pracující s dětmi a mládeží. Hry, soutěže a bohatý doprovodný program potrvají v pátek od 8 do 19 a v sobotu od 9 do 17 hodin.

Jedním ze soutěžních stanovišť bude stánek Energy Centre České Budějovice, který naleznete před hlavním vchodem do českobudějovické sportovní haly obklopený ekologickými dopravními prostředky. Po oba dva dny budou mít příchozí příležitost si vyzkoušet jízdu na segwayi, různých elektrokoloběžkách, elektrokole, elektrickém skateboardu a nechat se svézt v elektromobilu. Připraveny budou dráhy pro malé i velké, každý bude mít možnost se zapojit a kromě dobrého pocitu z pohybu a čisté energie získat i praktickou odměnu – bezpečnostní reflexní náramek. Dopravní prostředky na akci bezplatně zapůjčí společnost E.ON a EPIC s.r.o.

V pátek si od 17:30 do 18:30 hodin rozhodně nenechte ujít koncert Pavla Callty, který proběhne na pódiu, na němž se budou ve zbývajícím čase prezentovat jednotlivé spolky a sdružení. Vstupné na koncert je zdarma!

Tento projekt je spolufinancován Státním fondem životního prostředí České republiky a Ministerstvem životního prostředí.

Mgr. Ivana Hlinková, tel: 777 030 313 tisknout poslat

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Blíž přírodě

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.