ELEKTROWIN a.s.: Den dětí u Adamova

26. května 2016 | ELEKTROWIN a.s.
Autor: Eliška Paulová, tel: 606028817
Hravou formou jako jsou kvízy, křížovky a soutěže především pro děti, chce ELEKTROWIN, zabývající se zpětným odběrem elektrospotřebičů, podat co nejvíce užitečných informací jak správně zacházet s vysloužilými elektrospotřebiči a kam s nimi ve chvíli, kdy doslouží. Těmi jsou například žehlička, elektrický holicí strojek, rychlovarná konvice a mnoho jiných.
Příležitost dozvědět se něco užitečného o recyklaci budete mít v Adamově již tuto sobotu 28. května mezi 13 a 17 hodinou v lese u Adamova.
Každý, kdo u stánku ELEKTROWINu odevzdá vysloužilý elektrospotřebič, se dočká odměny za svůj správný přístup k recyklaci.
Eliška Paulová, tel: 606028817 tisknout poslat

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.