ELEKTROWIN a.s.: Den Dětí ve Varnsdorfu

4. května 2016 | ELEKTROWIN a.s.
Autor: Eliška Paulová, tel: 606028817
Hravou formou jako jsou kvízy, křížovky a soutěže především pro děti, chce ELEKTROWIN, zabývající se zpětným odběrem elektrospotřebičů, podat co nejvíce užitečných informací jak správně zacházet s vysloužilými elektrospotřebiči a kam s nimi ve chvíli, kdy doslouží. Těmi jsou například žehlička, elektrický holicí strojek, rychlovarná konvice a mnoho jiných.
Příležitost dozvědět se něco užitečného o recyklaci budou mít ve Varnsdorfu již tuto sobotu 7. května mezi 9 a 13 hodinou před školu Edisonova v Západní ulice č. 3140.
Každý, kdo u stánku společnosti ELEKTROWIN a.s. odevzdá vysloužilý elektrospotřebič, se stejně jako v minulých letech dočká odměny za svůj správný přístup k recyklaci.
Eliška Paulová, tel: 606028817 tisknout poslat

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.