Spolek Šance žít: Denní stacionář pro děti s kombinovanými vadami

25. ledna 2016 | Spolek Šance žít
Autor: Lada Novotná, tel: 777035558
Vybudování denního stacionáře pro děti s kombinovanými vadami v Bílině.

Přátelé, začali jsme budovat denní stacionář pro děti s kombinovanými vadami, ale je k nevíře, jak náš stát upřednostňuje nepřizpůsobivé občany a uprchlíky, kteří jen čekají s nataženou rukou, před lidmi handicapovanými. Prosíme tedy Vás o pomoc. Jsme přece lidé a to nám dává tu možnost pomoci potřebným. Pomozte. Každá i malá částka pomůže k tomu, že děti s handicapem budou mít místo, kde se jim budou plně věnovat. Vaše pomoc je důležitá, díky Vám to dokážeme.

Podpořit nás můžete finančním,ale imateriálním darem.
č. transparentního účtu: 115-1663850297/0100
Můžete provést platbu i pomocí QR kódu.
Lada Novotná, tel: 777035558 tisknout poslat

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.