Iuridicum Remedium, z. s.: Diskusní seminář k vyjednávání TTIP v Poslanecké sněmovně

21. ledna 2016 | Iuridicum Remedium, z. s.
Autor: Helena Svatosova, tel: 776890170
AVÍZO: diskusní seminář o Transatlantické obchodní a investiční úmluvě (TTIP) organizovaný pod záštitou poslance PS PČR pana Jaroslava Foldyny se koná ve středu 3.2.2016 od 9,00 hodin v konferenčním sále Poslanecké sněmovny PČR č. 205, ul. Sněmovní 1, Praha 1. RSVP - Pokud máte zájem o účast, prosíme zašlete zprávu na kontakt ttipseminar@iure.org.

Na semináři vystoupí Jitka Znamenáčková, ředitelka odboru politik EU MZV,
Ilona Švihlíková, makroekonomka, koordinátorka Alternativy zdola, Martin Myant z think-tanku ETUI, Vladimír Bärtl, náměstek ministra průmyslu a obchodu, Jiří Šteg, makroekonomický analytik z Iniciativy pro rovnost a ekonom Jaroslav Ungermann, z ČMKOS.

V každé ze tří tématických částí semináře bude dostatečný prostor na diskusi a dotazy; s ukončením semináře se počítá ve 13 hodin.
Helena Svatosova, tel: 776890170 tisknout poslat

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.