Pionýr: K dvanácti milionům proti rakovině dnes přidá Pionýr další!

11. května 2016 | Pionýr
Autor: Jakub Kořínek, tel: 777745886
Dnes, 11. května 2016, se ulice našich měst opět zaplnily žlutými kvítky, které prodávají za symbolickou dvacetikorunu dobrovolníci pomáhající při sbírce Český den proti rakovině. Ta je patrně největší a nejstarší sbírkovou akcí v ČR organizovanou Ligou proti rakovině a léta s ní spolupracuje i Pionýr.

Za uplynulé ročníky nasbírali pionýrští dobrovolníci, vedoucí i děti, částku přesahující 12 milionů korun a letos k ní jistě pořádně přidají. Ve žlutých tričkách a s pokladními vaky jich totiž vyrazilo pomáhat 530 z 58 pionýrských skupin ve všech krajích z celé České republiky.

Děkujeme všem: dobrovolníkům-sběračům i těm, kdo sáhli do kapsy a svým darem podpořili dobrou věc!
Jakub Kořínek, tel: 777745886 tisknout poslat

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.