Úřad Vlády ČR: Komentář předsedy vlády B. Sobotky k hlasování o protikuřáckém zákonu

25. května 2016 | Úřad Vlády ČR
Poslanci ANO svým hlasováním záměrně zabránili přijetí vládního návrhu protikuřáckého zákona. Nahráli tím tabákové lobby a poškodili zájem občanů. Přitom ministři ANO pro zákon ve vládě hlasovali. Není to bohužel první případ, kdy poslanci ANO většinově nehlasovali pro vládní návrhy zákonů. Takový opakovaný postup ANO je v rozporu s dobrým fungováním vládní koalice. V nejbližších dnech proto svolám jednání koaliční rady, kde budu chtít po koaličním partnerovi vysvětlení tohoto postoje.

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.