Nová Akropolis: Kurz filozofie a psychologie Východu a Západu

15. února 2016 | Nová Akropolis
Autor: Martina Flaitingrová, tel: 605 272 282
Mezinárodní organizace Nová Akropolis pořádá ve středu 17. 2. 2016 v 18 hodin úvodní přednášku kurzu filozofie a psychologie Východu a Západu ve svém sídle v Plzni, Purkyňova 12. Kurz zahrnuje 13 přednášek, které budou probíhat jednou týdně, vždy ve středu od 18 hodin.

Vybrané koncepty filozofie Východu a Západu umožní nahlédnout do nitra člověka, poznat lépe sebe sama, a především umožní naučit se řídit své kroky na cestě životem. Seznámí s učením staré Indie a Číny, mystického Tibetu a Egypta, stejně jako s řeckým a římským pohledem na člověka i na uspořádání společnosti.

Třináct přednášek umožní, uvědomit si, že myšlenky starých filozofů jsou aktuální i pro současnost, pokud jsou aplikovány v životě.
Martina Flaitingrová, tel: 605 272 282 tisknout poslat

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.