Nová Akropolis: Kurz Záhada člověka

19. dubna 2017 | Nová Akropolis
Autor: Ing. Leoš Flaitingr, tel: 604 284 152
Nová Akropolis pořádá ve čtvrtek 20. 04. 2017 v 17 hodin první přednášku kurzu filozofie a psychologie "Záhada člověka" ve svém sídle v Liberci, Jablonecká 16.

Vybrané koncepty filozofie Východu a Západu nám umožní nahlédnout do nitra člověka, poznat lépe sebe sama, a především se naučit řídit své kroky na cestě životem. Seznámí nás s učením staré Indie a Číny, mystického Tibetu a Egypta, stejně jako s řeckým a římským pohledem na člověka i na uspořádání společnosti. Třináct přednášek nám pomůže si uvědomit, že myšlenky starých filozofů jsou aktuální i pro současnost, pokud je aplikujeme ve svém životě.
Ing. Leoš Flaitingr, tel: 604 284 152 tisknout poslat

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Blíž přírodě

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.