Srdcem pro kočky, z.s.: Lednová výstava opuštěných koček

16. ledna 2017 | Srdcem pro kočky, z.s.
Autor: Kristýna Kacálková, tel: 777 757 445
Kočičí útulek Srdcem pro kočky, z.s. pořádá v sobotu a neděli ve dnech 21.1. a 22.1.2017 po oba dny od 10 hod. do 17hod. Lednovou umisťovací výstavu koček bez domova ve Spolkovém domě (budova staré kino), K Vidouli 727, Praha 5 - Stodůlky. K účasti bylo pozváno mnoho organizací pečující o opuštěná zvířata, o nový domov se budou ucházet kočičky bez domova. Vystavovatelé budou kromě kočiček k adopci nabízet i různé zboží ve svých charitativních obchůdcích. Součástí výstavy bude také veterinární poradna a jako doplňkový program máme připravenou dílničku pro děti.
Kristýna Kacálková, tel: 777 757 445 tisknout poslat

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Blíž přírodě

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.