Barbara Tesařová "> Libereckou zoo po roce opět ovládnou duchové a strašidla - Ekolist.cz

ZOO Liberec: Libereckou zoo po roce opět ovládnou duchové a strašidla

23. října 2017 | ZOO Liberec
Autor: Barbara Tesařová, tel: 778 717 788
Již tento týden proběhne v Zoo Liberec šestý ročník jedné z nejnavštěvovanějších akcí roku, Strašidelná zoo.

Po dobrých zkušenostech z minulých let bude i letos tato dětmi velmi oblíbená akce rozložená do dvou dnů – středy 25. 10. a čtvrtku 26. 10. 2017. Po dva večery můžete vyrazit do zoo s lampiony a dotvořit tak tajemnou atmosféru strašidelného průvodu. V zoo budou na návštěvníky čekat duchové, strašidla, záhadná zákoutí a pro ty nebojácné i několik dobrodružných úkolů a stanovišť. Strašidelnou atmosféru dotvoří svítíce dýně rozprostřené po celém areálu zoo. Dále budou k vidění osvětlené výběhy vybraných zvířat, otevřené pavilony či komentované krmení lachtanů. Ti odvážní se mohou také účastnit jízdy strašidelným vláčkem zcela zdarma.

I letos lze vstupenky zakoupit v předprodeji, a to v době otvíracích hodin na pokladně liberecké zoo. Akce trvá vždy od 17.00 do 20.00.

A POZOR! Pokud nám do zoo (budova vstupu/pokladny zoo) donesete v termínu 23. 10. - 25. 10. dopoledne vlastnoručně vydlabanou a vyřezanou dýni, my vám za každou z nich na oplátku věnujeme 1 ks dětské vstupenky do naší zoologické zahrady.

Těšíme se na Vás!