MPO ČR: MPO odmítá alibismus předsedkyně ERÚ

2. března 2016 | MPO ČR
Ministerstvo průmyslu a obchodu důrazně prohlašuje, že odpovědnost za návrh nové tarifní struktury je plně v kompetenci předsedkyně nezávislého Energetického regulačního úřadu Aleny Vitáskové a odmítá alibistická tvrzení o spoluodpovědnosti členů expertní skupiny.

"Bylo chybou, že mne technokraté včas neinformovali, jaká hrůza pod osobním vedením paní předsedkyně Vitáskové vzniká," uvedl ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek. Dodal, že jediným možným řešením bylo shodit celý návrh ze stolu a začít pracovat na novém. "Že není třeba spěchat, jsem ostatně sdělil i Hospodářskému výboru Poslanecké sněmovny už 4. února letošního roku, který se návrhem kriticky zabýval," řekl Jan Mládek.

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Příběhy české přírody

Blíž přírodě

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.