Strana zelených: Náměstkyní pražské primátorky se stala Petra Kolínská (SZ)

29. dubna 2016 | Strana zelených
Náměstkyní pražské primátorky pro územní rozvoj byla ve čtvrtek zvolena bývalá místostarostka Prahy 6 Petra Kolínská (SZ). V rozhovoru pro Český rozhlas Plus mluví o svých prioritách, mezi které patří schválení strategického plánu či dokončení metropolitního územního plánu.

„Navážu na práci, kterou měl rozdělanou Matěj Stropnický. To znamená, že bychom rádi v tomto volebním období schválili strategický plán. V zásadě jde o vizi Prahy na dalších deset, dvacet let. Budeme dále také pracovat na metropolitním plánu, což je vlastně nejdůležitější dokument, který Praha potřebuje, aby věděla, jak se v kterém území bude rozvíjet. A potom jsou tu dílčí projekty, jako například kultivace reklamy na sloupech veřejného osvětlení, nebo větší zapojení veřejnosti do právě třeba probíhajících změn územního plánu,“ říká náměstkyně primátorky Petra Kolínská (SZ).

Na www.zeleni.cz/namestkyni-prazske-primatorky-se-stala-petra-kolinska-sz si můžete poslechnout její rozhovor pro Český rozhlas.

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Příběhy české přírody

Blíž přírodě

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.