Hnutí Brontosaurus: Srpnové akce Hnutí Brontosaurus pomáhají i baví

9. srpna 2016 | Hnutí Brontosaurus
Autor: Lukáš Wiesner, tel: 773 267 319
I v druhé polovině prázdnin Hnutí Brontosaurus nezahálí a pomáhá přírodě, památkám i lidem. Na jejich letních akcích se střídá dobrovolnická pomoc se zážitkovým programem.

Převážně mladí lidé po absolvování organizátorského kurzu akce dobrovolnicky organizují a pomáhají tak jak přímo na místě, tak ve vzdělávání ostatních. Ať už se jedná o pomoc handicapovaným zvířatům, putování po přírodě, kosení podmáčených luk nebo opravy hradů a zámků, dobrovolníci se naučí nové dovedností.

V červenci proběhla řada akcí, například právě organizátorský kurs Cestičky 2.0, kde si účastníci vyzkoušeli, jaké je to být záchranářem nebo se setkali se závodníky Rallye Dakar. Na hradě Lukov zase na dětském táboře organizátoři BRĎO, tedy Brontosauřích dětských oddílů zvolili jako téma cestu legendami.

V srpnu stále zbývá několik akcí, na které jsou ještě volná místa. Všechny jsou tematicky zaměřené, na své si přijdou fanoušci fantasy, woodcraftu i sci-fi. Více informaci najdete na www.brontosaurus.cz

Foto najdete na Facebooku Hnutí Brontosaurus, více informací na www.brontosaurus.cz
Lukáš Wiesner, tel: 773 267 319 tisknout poslat

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Příběhy české přírody

Blíž přírodě

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.