Michael Růžička "> Stále šetrný k životnímu prostředí - Bushman slaví 20 let - Ekolist.cz

Bushman: Stále šetrný k životnímu prostředí - Bushman slaví 20 let

13. května 2017 | Bushman
Autor: Michael Růžička
Česká prémiová značka Bushman slaví v tomto roce 20 let existence. Při této příležitosti si značka připravila pro své zákazníky několik novinek. Bushman se během 20 let neustále rozrůstal a ani v letošním roce tomu nebude jinak. Jubilejní rok existence oslavil Bushman otevřením nové prodejny v Praze v Obchodním Centru Nový Smíchov.

V nové prodejně zákazníci naleznou modely, které mohou nosit jak na exotické expedice do všech koutů světa, tak i jako každodenní outfit do města nebo zaměstnání. Značka Bushman vznikla v roce 1997 a od té doby prošla dlouhou cestou. Behěm 20 let se značka vyprofilovala jako prémiová oděvní značka se sítí prodejen po celé ČR. Značkové prodejny Bushman naleznete také na Slovensku. Úspěšně rozvíjí také exportní aktivity.

Během 20 let se Bushman podílel na celé řadě charitativních a prospěšných akcí (Bushman for Unicef, Water for Africa, Bushman for ZOO) a vytvořil přes čtyřicet unikátních kolekcí oděvů a doplňků. Bushman se po celou dobu existence věnuje nadčasovému designu, který je pro značku charakteristický. Tento styl nepodléhá aktuální módě a jejím výkyvům a je určen pro dlouhodobější užívání, což s sebou nese vysoký standard kvality. Oblečení je takřka výlučně výraběno z přírodních materiálů jako je bavlna, vlna, len, bambus nebo kůže. Výrobky jsou nejlepším důkazem respektu a ohleduplnosti k přírodě a životnímu prostředí.

Přijďte se podívat do nové prodejny v OC Nový Smíchov a podívejte se na aktuální kolekci. Při pohledu na nové kousky Bushman a na tradiční stálice v sortimentu ucítíte 20 let značky na vlastní kůži.