ZO ČSOP Veronica: Staňte se dobrovolníky na Jablečné slavnosti v Hostětíně

9. září 2016 | ZO ČSOP Veronica
Autor: Hana Machů, tel: 739569264
Sto pomocných párů rukou potřebují každoročně organizátoři Jablečné slavnosti v Hostětíně. Akce je unikátní nejen svým atraktivním jablečným programem, ale také tím, že se na ní podílí řada dobrovolníků. Letos mezi nimi můžete být i vy, a to v neděli 25. září 2016. Jablečná slavnost v Hostětíně - to jsou jablka na každém kroku a ve všech podobách. Čerstvě vylisovaný mošt v moštárně, pečená jablka v jablečných moučnících i čerstvě utržená jablka ze stromu v přírodní zahradě Centra Veronica. Jablečná slavnost je biojarmark, trh regionálních produktů a řemeslných výrobků s regionální značkou Tradice Bílých Karpat. Jablečná slavnost je také den otevřených dveří v moštárně, ekoporadna, exkurze v přírodní zahradě a ekologických projektech v obci. Občerstvit se můžete ve fairtradové kavárně, nebo si dát domácí kyselicu, bioguláš, bioklobásy či vegetariánské menu. Na zajištění chodu akce se můžete podílet i vy. Zažijete zákulisí celé akce, potěší vás příjemný pocit z dobrovolnické práce, získáte nové přátele a pomůžete neziskové ekologické organizaci. Nepřijdete ani o bohatý program slavnosti, protože při práci budete mít i pauzy, abyste si slavnost užili. Dobrovolníci pomáhají například při prodeji vstupenek, moštů, moučníků, tomboly, na parkovišti i při hrách s dětmi. Pokud vás láká tato nabídka a chcete zažít slavnost „jinak“, tak kontaktujte organizátory na webu www.jablecna-slavnost.cz anebo přímo vyplňte formulář na http://hostetin.veronica.cz/stante-se-dobrovolniky-na-jablecne-slavnosti-2016 To, že se bude 2500 návštěvníkům slavnosti nedělní den líbit, bude i vaše zásluha.
Hana Machů, tel: 739569264 tisknout poslat

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Příběhy české přírody

Blíž přírodě

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.