město Přibyslav: Tisková konference u příležitosti Mlékárenského dne v Přibyslavi

17. srpna 2017 | město Přibyslav
Autor: Michael Omes, tel: +420728264579
26. ročník Mlékárenského dne v Přibyslavi je jedinou akcí svého druhu v rámci ČR. Ve středu 6. 9. 2017 v 10 hod. v radničním sále (Bechyňovo náměstí 1, 582 22 Přibyslav) proběhne tisková konference se zaměřením na produkci mléčných výrobků. Účast přislíbili ministr zemědělství, předseda Českomoravského svazu mlékárenského, předseda potravinářské komory a další hosté.

Mlékárenský den za účasti asi 20-ti vystavovatelů proběhne v radničním sklepení v sobotu 9.9.2017. Odborná porota vyhodnotí a vyhlásí nejúspěšnější výrobky přihlášené do soutěže. Je připraven bohatý doprovodný program včetně ochutnávky i možnosti nákupu mléčných výrobků.
Michael Omes, tel: 420728264579 tisknout poslat

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Blíž přírodě

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.