Dům dětí a mládeže hl. m. Prahy: Amatérská burza minerálů

Stanice přírodovědců DDM hl. m. Prahy zve všechny zájemce 10. prosince od 9 do 16 hodin na Amatérskou burzu minerálů.

Přijďte si zpříjemnit předvánoční shon a podívat se na minerály nalezené nadšenými sběrateli. Na ploše 50 m2 budou vystaveny acháty, křemeny, záhnědy, růženíny, turmalíny a mnoho dalších od celkem 30 vystavovatelů. Většina exponátů navíc pochází z České republiky.
Vystavovány budou ale i pyrity ze Španělska nebo záhnědy z Alp.

Na burze budete mít možnost nakoupit si a doplnit tak svoji sbírku nebo pořídit vánoční dárek.
Během akce bude otevřeno i tropické terárium.

Vstupné 20 Kč.
Adresa: Drtinova 1a, Praha 5, Smíchov
Kontakt: Jana Bendová, bendova@ddmpraha.cz, 222 333 863

Dům dětí a mládeže hl. m. Prahy je největší volnočasové zařízení v České republice s tradicí od roku 1950. Pro všechny věkové kategorie nabízí přes 500 kroužků, ateliérů, kurzů a oddílů. Zaměřením pravidelných činností uspokojí i ty nejnáročnější. Poskytuje také vzdělávání pro předškoláky prostřednictvím center pro předškolní děti.
Další jeho činností je pořádání prázdninových pobytových akcí a příměstských táborů, akcí pro širokou veřejnost, soutěží, mezinárodních a vzdělávacích aktivit. V neposlední řadě provozuje DDM hl. m. Prahy vlastní ubytovací zařízení na celkově osmi místech
v Čechách.
Štěpánka Friedrichová tisknout poslat

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Blíž přírodě

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.