Slovak Czech Women´s Fund: Úspěšné ukončení projektu

Udržitelnost a rozvoj kapacit žensko-právních a LGBT+ organizací
Díky podpoře Nadace rozvoje občanské společnosti byly realizovány tři vzdělávací workshopy pro organizace, které pracují s různými formami genderového znevýhodnění. Ženská práva a témata LGBT+ jsou v České republice opomíjená. Organizace jsou hrubě podfinancovány. Cílem vzdělávacích workshopů bylo posílit jejich kapacity pro získávání zdrojů. V době od června 2015 do března 2016 se tak odehrály tři workshopy, které se věnovaly:
1/PR a komunikace s individuálními a korporátními dárci
2/e monitoringu a evaluace při získávání finančních zdrojů
3/Mezinárodní, bilaterální a evropští institucionální dárci.
Workshopy vedly zahraniční lektorky, které do českého kontextu vnesly nadhled, zkušenost a osobní angažovanost.
Témata workshopů si organizace definovaly samy, plně tak reagovaly na potřeby organizací. Workshopy byly pro zástupkyně organizací přínosná a získané informace využijí ve své každodenní praxi.
Andrea Krchová tisknout poslat

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.