Cyklospeciality.cz: V Praze byla slavnostně otevřena nová prodejna Cyklospecialit

7. dubna 2016 | Cyklospeciality.cz
Autor: CYKLOSPECIALITY.CZ, tel: 537 021 012
V pátek 18.3. byla slavnostně otevřena nová prodejna Cyklospeciality.cz. V rámci slavnostního otevření si zákazníci mohli otestovat anglická skládací kola značky Brompton, zúčastnit se diskuse o městské cyklistice, občerstvit se kávou, vínem a nealkoholickými nápoji.

Dle vyjádření majitele společnosti Ondřeje Bruneckého stala za stěhováním snaha nabídnout zákazníkům větší prostor, ve kterém by si mohli prohlédnout kompletní sortiment. Zákazníci si nově na prodejně můžou prohlédnout lehká dětská kola, odrážedla, koloběžky, městská i skládací kola. Kromě toho hrála dle našich informací roli i lepší poloha prodejny, která je nyní snadno dostupná autem i městskou hromadnou dopravou.

Nově přestěhovanou prodejnu naleznete na ulici Nuselská 111/21.

Více informací včetně aktuální otevírací doby získáte na stránkách htttp://www.cyklospeciality.cz/clanky/prodejna-praha/.
CYKLOSPECIALITY.CZ, tel: 537 021 012 tisknout poslat

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Příběhy české přírody

Blíž přírodě

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.