ELEKTROWIN a.s.: Ve Středočeském kraji se při jízdě do stanice Recyklace vybranlo přes 260 spotřebičů

14. října 2016 | ELEKTROWIN a.s.
Autor: Eliška Paulová, tel: 606781092
Dvě stě šedesát pět vysloužilých elektrospotřebičů se podařilo vybrat od obyvatel Středočeského kraje od pondělí do středy tohoto týdne při akci s názvem Jízda do stanice Recyklace. Připravil ji Středočeský kraj ve spolupráci s kolektivním systémem ELEKTROWIN a Českými drahami.
Vysloužilé elektrospotřebiče mohli lidé odevzdat ve speciálně označených vlakových soupravách i v určených stanicích na trase Praha hlavní nádraží – Benešov u Prahy a zpět.
„Jsme rádi, že i přes ranní shon si lidé našli chvilku a zastavili se, aby získali informace a další den s sebou přinesli z domova vysloužilý spotřebič, čímž přispěli k recyklaci těchto spotřebičů a tím i k ochraně životního prostředí,“ říká Jan Marxt, vedoucí zákaznického oddělení z kolektivního systému ELEKTROWIN.
V rámci akce Jízda do stanice Recyklace se vydalo 187 soutěžních losů těm, kteří odevzdali staré elektro. Slosování proběhne v pondělí 17. října 2016. Pět vylosovaných získá nový elektrospotřebič v hodnotě 1000 korun. Informaci o výhře obdrží textovou SMS zprávou, výhra jim bude doručena kurýrem, a to do týdne po slosování.
Eliška Paulová, tel: 606781092 tisknout poslat

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.