Strana zelených: Zelení opět dostali nejlepší ocenění! Tentokrát za program pro ochranu zvířat

5. října 2017 | Strana zelených
Neziskové organizace Svoboda zvířat a NESEHNUTÍ provedli analýzu programů jednotlivých stran týkající se ochrany zvířat. Také oslovili 462 kandidátů a kandidátek, kteří odpovídali na otázky k tématu.

,,Ve prospěch větší ochrany zvířat se nejčastěji vyjadřovali Zelení. Ti také jako jediní mají v programu téma ochrany zvířat podrobně propracováno. V počtu kladných odpovědí za nimi skončili STAN a TOP 09. Nejméně podpory ochraně zvířat vyjádřili Svobodní a ODS,“ říká Barbora Bartušková Večlová ze Svobody zvířat. Celou studii si můžete přečíst zde: http://nesehnuti.cz/vystupy/ochrane-zvirat-nejvice-fandi-zeleni-stan-a-top-09/

Zelení dlouhodobě bojují za práva zvířat. Přečtěte si priority Zelených pro ochranu zvířat: www.zeleni.cz/ochrana-zvirat

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Blíž přírodě

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.