https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/PR-praha-vyhlasuje-granty-na-rok-2017
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

PR článek

Praha vyhlašuje granty na rok 2017

10.11.2016 02:00
Hlavní město Praha vyhlásilo grantový program na podporu projektů ke zlepšení stavu životního prostředí hl. m. Prahy pro rok 2017 (s ukončením realizace v roce 2018).
 

Zájemci o grant mohou podávat své žádosti od 12. 12. 2016 do 20. 12. 2016. Granty budou přidělovány v oblastech: Veřejná zeleň, Zelené učebny, Ochrana přírody, Ekologická výchova, Specifické projekty a Výukové a vzdělávací programy pro školy. Další informace, podmínky grantového programu a formuláře žádostí najdete na internetovém portále hl. m. Prahy - www.praha.eu - záložka „O MĚSTĚ“, sekce „Finance“, položka „Dotace a granty“, a dále poslední odrážka – „Životní prostředí a energetika“ - Grantové řízení pro rok 2017.

Všechny potřebné dokumenty včetně formulářů jsou umístěny na internetovém portálu hl. m. Prahy.


reklama

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist