https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/PR-prispejte-ekolistu-na-diskuze-o-prirode-a-zivotnim-prostredi
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

PR článek

Přispějte Ekolistu na diskuze o přírodě a životním prostředí

15.1.2014 16:42 | PRAHA (Ekolist.cz)
Přispět na diskuze o přírodě a životním prostředí můžete na portálu HitHit.
Přispět na diskuze o přírodě a životním prostředí můžete na portálu HitHit.
Licence | Všechna práva vyhrazena. Další šíření je možné jen se souhlasem autora
Prostor pro svobodnou diskuzi o přírodě a životním prostředí chce vybudovat server Ekolist.cz pomocí portálu HitHit. Právě na něm aktuálně začala sbírka, která má umožnit vznik svobodného prostoru pro výměnu názorů na nejednoznačná témata. Za odměnu dostanou všichni dárci dárky - od krásných placek s motivem Ekolistu, přes vařečky z certifikovaného dřeva až po reklamní prostor na serveru.
 

Ekolist.cz je deník o životním prostředí s bohatou tradicí, který se věnuje tématům přírody a prostředí kolem nás. "Bohužel veřejný zájem na ochraně životního prostředí jen těžko získává peníze z veřejných zdrojů. Proto žádáme naše čtenáře o příspěvek, za nějž dostanou nejen prostor pro svobodnou diskuzi, ale i odměny," vysvětluje vznik sbírky na HitHitu šéfredaktor Ekolistu.cz Hugo Charvát.

Diskuse, které chce Ekolist.cz otevřít, budou dvou druhů. Jednak pod samotnými články, které budou moderované, aby se udržela slušnost výměny názorů. Druhý model počítá s diskuzemi s odborníky, kterým budou čtenáři moci klást dotazy. Ekolist.cz spolupracuje se zajímavými lidmi, kteří sice nejsou celostátními mediálními hvězdami, ale své věci rozumí.

Oba typy diskuze redakce serveru v minulosti vyzkoušela a ukázaly se jako velmi populární. "Ale za předpokladu péče moderátora a redaktora. Na ni nám došly peníze, inzerce nestačí a veřejné granty se nevypisují. Proto sháníme peníze na půl roční provoz diskusí," dodává Pavel Činčera, vydavatel Ekolistu.cz. Peníze tedy nejsou určeny primárně na technické řešení, ale na péči o jejich úroveň, shánění odborníků a propagaci diskuzí.

Přispět na diskuze o přírodě a životním prostředí může opravdu každý. Výše příspěvku i odměny najdete na portálu HitHit.


reklama

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist