https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/bursik-jde-do-voleb-na-praze-1-za-top09
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Bursík jde do voleb na Praze 1 za TOP 09

18.7.2014 15:20 | PRAHA (Ekolist.cz)
"Těší mě, že mě výkonný výbor TOP 09 potvrdil jako kandidáta do senátních voleb, i když jsem předsedou jiné, Liberálně ekologické strany," řekl iDNES.cz exministr životního prostředí Martin Bursík.
"Těší mě, že mě výkonný výbor TOP 09 potvrdil jako kandidáta do senátních voleb, i když jsem předsedou jiné, Liberálně ekologické strany," řekl iDNES.cz exministr životního prostředí Martin Bursík.
Licence | Volné dílo (public domain)
Martin Bursík bude v podzimních volbách kandidovat za TOP 09 do Senátu na Praze 1. V pátek to potvrdil výkonný výbor strany. Informoval o tom server iDNES.
 

"Těší mě, že mě výkonný výbor TOP 09 potvrdil jako kandidáta do senátních voleb, i když jsem předsedou jiné, Liberálně ekologické strany," řekl iDNES.cz exministr životního prostředí Martin Bursík. Kandidovat bude na Praze 1. Páteční rozhodnutí výkonného výboru potvrdil i první místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek.

„S TOP 09 mne spojuje mnoho témat: důraz na lidská práva, kritika vlády za změnu politiky vůči Číně a Tibetu, principiální postoj k Rusku, odmítání relativizace zla a zločinů komunismu i odmítání oligarchy Babiše, který destruuje systém demokratické soutěže politických stran,“ uvedl Bursík.

Bursík je od února 2014 předsedou Liberálně ekologické strany. Od září 2005 do června 2009 vedl Stranu zelených, rezignoval po neúspěchu ve volbách do Evropského parlamentu. Od ledna 2007 do května 2009 zastával post ministra životního prostředí a vicepremiéra ve vládě Mirka Topolánka.


reklama

 
Další informace |
http://zpravy.idnes.cz/martin-bursik-bude-kandidovat-za-top-09-do-senatu-ftf-/domaci.aspx?c=A140718_141702_domaci_mcn

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist