https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/do-brnenske-zoo-prisla-tisicovka-lidi-darovali-27-000-kc
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Do brněnské zoo přišla v první adventní neděli tisícovka lidí, darovali 27 000 Kč

27.11.2016 17:44 | BRNO (ČTK)
Zhruba tisícovka rodičů s dětmi přišla do brněnské zoologické zahrady na rozsvícení vánočního stromu. Na dobrovolném vstupném zoo vybrala 27 000 korun, peníze poslouží na provoz zahrady podobně jako ty vybrané v jiné dny. ČTK to řekla mluvčí zoo Monika Brindzáková.
 

Zoo Brno se letos podílí na programu brněnských Vánoc na náměstí Svobody, kde má koutek s kozlíky kamerunskými a ovcemi cápovými. Setkání se zvířaty a jejich chovateli se koná každou sobotu vždy v 15:30 pod pódiem.

V centru Brna na náměstí Svobody svítí vánoční strom už od pátku. Jeho rozsvícení přihlížely i přes občasné mrholení tisíce lidí. Strom mění barvy, atmosféru Vánoc podtrhují efekty s bílými vločkami promítané po náměstí. Na centrální brněnské náměstí lidi nalákaly i tradiční trhy, které potrvají do 23. prosince.


reklama

 
Další informace |
Líbil se vám článek? Přispějte si na napsání dalšího.
BEZK využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČTK.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist