Mgr. Ivana Haladová "> „EU Projekt“ - Vzdělávací kurzy zaměřené na oblast projektového poradenství, zpracování projektů a projektového managementu - Ekolist.cz
https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/eu-projekt-vzdelavaci-kurzy-zamerene-na-oblast-projektoveho-poradenstvi-zpracovani-projektu-a-projektoveho-managementu?all_ids=1
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Tiskové zprávy

EDUCEU, občanské sdružení: „EU Projekt“ - Vzdělávací kurzy zaměřené na oblast projektového poradenství, zpracování projektů a projektového managementu

EU Projekt – projekt podpořený Evropskou unií v rámci Jednotného programového dokumentu pro Cíl 3 má za sebou již první rok úspěšné realizace.

V rámci tohoto projektu byly dosud realizovány tři běhy osmidenních projektových školení, zaměřených především na vzdělávání v oblasti Strukturálních fondů a komunitárních programů Evropské unie.

Školení uvádějí účastníky do široké problematiky čerpání finančních prostředků z fondů Evropské unie, přinášejí přehled různých dotačních programů, ale zaměřují se také na oblast přípravy konkrétního projektu - zpracování projektového záměru, vytvoření partnerského konsorcia a zpracování projektové žádosti a projektového rozpočtu.
Součástí školení je i praktický workshop, v rámci kterého účastníci mohou uplatnit některé vědomosti, které získali v teoretické části školení.

Absolventům projektových školení je následně nabízen mentoring při zpracovávání vlastních projektů.
Učební materiály jsou ke každému běhu školení pravidelně aktualizovány, aby účastníci školení získávali vždy relevantní a aktuální informace týkající se jak různých dotačních programů, tak i aktuálních výzev, které jsou v rámci těchto dotačních programů vyhlašovány.

Školeními prošlo k dnešnímu dni již 60 účastníků a téměř všichni získali na základě úspěšně složené závěrečné zkoušky osvědčení o absolvování projektových školení.

Další osmidenní běh projektových školení se otevírá 30.11.2006 a bude probíhat v termínech 30.11. – 1.12., 14.12. – 15.12.2006, 4.1. – 5.1., 18.1. – 19.1.2007.

Školení jsou určena především pro zástupce podnikatelského sektoru – OSVČ, zaměstnance a zaměstnavatele (malé a střední podniky), kteří mají na tato školení přístup zdarma v případě, že jejich organizace nevyčerpala limit podpory malého rozsahu a jejich organizace sídlí nebo má registrovanou pobočku na území hlavního města Prahy.
Školení je však při uhrazení stanoveného kurzovného otevřené i pro další zájemce (nestátní neziskové organizace, státní správa a další).
.
Zájemci naleznou informace na webových stránkách projektu EU Projekt: www.celn.cz/euprojekt , na kterých je také umístěna on-line přihláška.

Řešitelé projektu: EDUCEU o.s., Czech Efficient Learning Node o.s., BINGS s.r.o.

Kontaktní osoba:
Mgr. Ivana Haladová
EDUCEU o.s.
Růžová 1416/17
110 00 Praha 1
Tel: 296 356 104
Fax. 296 356 398
e-mail: ivana.haladova@crossczech.cz
Tento článek patří do kategorie |

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama


Pražská EVVOluce

 
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist