https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/havarijni-plany-pardubickeho-kraje-budou-vypracovany-do-rijna
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Havarijní plány Pardubického kraje budou vypracovány do října

20.6.2001 08:27 | PARDUBICE (ČIA)
Do října letošního roku mají být vypracovány havarijní plány Pardubického kraje (Pk). Uvedla to pro ČIA Vendula Vávrová z tiskového oddělení Pk.
 

"Havarijní plány jsou dokumenty, pomocí kterých se provádí záchranné a likvidační práce na území okresu při mimořádných událostech, které by mohly mít za následek vyhlášení stavu ohrožení, ohrozit více osob, případně rozsáhlý ekosystém, a vyžadují nasazení několika složek Integrovaného záchranného systému nebo uplatnit koordinovaný postup při jejich řešení," zdůvodnil potřebu plánů Miroslav Kvasnička, ředitel Hasičského záchranného sboru Pk.

Okresní havarijní plány byly podle Vávrové v roce 2000 částečně zpracovány ještě referáty obrany a ochrany okresních úřadů. "Nyní jsou dopracovávány nově vzniklými územními odbory Hasičského záchranného sboru Pardubického kraje tak, aby splňovaly všechny předepsané náležitosti," uzavřela Vávrová.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist