https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/komunalni-odpad-v-j-hradci-bude-nadale-vozit-firma-ave
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Komunální odpad v J. Hradci bude nadále vozit firma AVE

30.9.2016 12:19 | J. HRADEC (ČTK)
Svoz komunálního odpadu v Jindřichově Hradci bude v dalších čtyřech letech nadále obstarávat společnost AVE. Zvítězila ve výběrovém řízení, vítěze vybrala rada města. Město za služby zaplatí přes 42 milionů Kč. V porovnání s předchozím kontraktem radnice ušetří asi čtyři procenta. ČTK to řekl starosta Jindřichova Hradce Stanislav Mrvka (ČSSD).
 

"Přihlásili se čtyři firmy, dvě z nich jsme museli vyloučit kvůli technickým chybám. V jednom případě se jednalo o početní chyby a ve druhém pak nebyly uvedeny všechny požadované podklady. K hodnocení zůstaly dvě nabídky, a ta od společnosti AVE byla levnější," uvedl Mrvka. Dodal, že rozhodnutí rady již nemusí potvrzovat zastupitelstvo.

Starosta řekl, že ve prospěch vítěze soutěže mluvila i dobrá zkušenost města. "My jsme nikdy neřekli, že jsme nespokojeni. Byli jsme jen přesvědčeni, že by ty služby mohly být levnější," uvedl Mrvka.


reklama

 
BEZK využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČTK.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist