Ondřej Načeradský "> Občanská poradna Jižní Město rozšiřuje dostupnost bezplatné právní pomoci - Ekolist.cz
https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/obcanska-poradna-jizni-mesto-rozsiruje-dostupnost-bezplatne-pravni-pomoci?all_ids=1
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Tiskové zprávy

Společnou cestou, o.s.: Občanská poradna Jižní Město rozšiřuje dostupnost bezplatné právní pomoci

29. srpna 2008 | Společnou cestou, o.s.
Autor: Ondřej Načeradský, tel: 272 950 934
Rodiče pečující o nezaopatřené děti a osoby uvažující o osobním bankrotu mají od srpna možnost domluvit si v Občanské poradně Jižní Město na Praze 11 osobní termín konzultace. Nad rámec běžných konzultačních hodin si tak lze „rezervovat“ poradce, který rozebere klientovu situaci a navrhne možnosti dalšího postupu.

Díky podpoře čerpané z Fondu T-Mobile je možné rozšířit poradenské služby poskytované Občanskou poradnou Jižní Město o osobní konzultace na objednání. Tato služba je vyhrazena jednak rodičům s dětmi, které by nevydržely čekat, až na jejich rodiče přijde řada, a dále komukoliv, kdo potřebuje projednat otázky kolem oddlužení (tzv. osobního bankrotu).

Občanská poradna Jižní Město není advokátní kanceláří, ale poskytovatelem sociálních služeb, konkrétně odborného sociálního poradenství v oblasti práva. Jejím účelem není nahrazovat advokátní služby, ale pomoci klientům v situacích, kdy si advokátní služby nemohou dovolit, či jim dosud není jasné, zda-li je nutné advokáta vyhledat.

Občanskou mohou klienti vyhledat v Praze 11 na Chodově, v Donovalská 1862, na internetových stránkách www.spolcest.cz, či ji kontaktovat telefonicky na tel. číslech 272 950 934 / 984.
Tento článek patří do kategorie |

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama


Pražská EVVOluce

 
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist