https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/praha-8-zrevitalizuje-park-dlazdenka-ceka-napady-od-obyvatel
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Praha 8 zrevitalizuje park Dlážděnka, čeká nápady od obyvatel

1.8.2016 16:42 | PRAHA (ČTK)
Radnice Prahy 8 zrevitalizuje park Dlážděnka. Své návrhy na opravu parku mohou vznést i obyvatelé městské části. ČTK to sdělila mluvčí radnice Anna Patočková. Obyvatelé Prahy 8 mohou své náměty úřadu sdělit buď v dotazníku do 10. srpna 2016, nebo je zaslat přímo na radnici.
 

"Zapojení občanů do přípravy rekonstrukce významných veřejných ploch v naší městské části se nám osvědčilo, proto v tomto trendu pokračujeme i při přípravě rekonstrukce parku Dlážděnka," uvedl předseda komise pro životní prostředí Vít Céza.

Výsledky dotazníku budou podle Patočkové součástí přípravy diplomové práce jedné ze studentek Zahradní tvorby Zemědělské univerzity v Praze a zároveň budou sloužit právě jako podklad pro zpracování zadání výběrového řízení pro projektovou dokumentaci revitalizace parku. Dotazníky mohou vyplňovat na internetu.

"Občané, kteří nepreferují vyplnění elektronického dotazníku, mohou do 10. srpna sdělovat své podněty k rekonstrukci parku Dlážděnka předsedovi komise pro životní prostředí Vítu Cézovi na telefonní číslo 222 805 187 či na e-mailovou adresu vit.ceza@praha8.cz," sdělila Patočková.

Současná spolupráce s obyvateli není v Praze 8 první. Obyvatelé měli možnost se v minulosti zapojit do příprav revitalizací sídliště v Bohnicích a Ďáblicích.


reklama

 
BEZK využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČTK.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist