https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/v-kladne-nekdo-na-psa-nastrazil-spendliky-vysetruje-to-policie
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

V Kladně někdo na psa nastražil špendlíky, vyšetřuje to policie

3.11.2015 10:42 | KLADNO (ČTK)
Kladenští policisté vyšetřují neobvyklý případ týraní zvířat. V ulici Josefa Čapka někdo v neděli nastražil kolečka salámu propíchaná špendlíky. Uzeninu pozřel jeden z venčených psů. V žaludku a jícnu mu zůstalo 11 špendlíků. Zvíře se muselo ihned podrobit operaci, pachateli hrozí až dva roky vězení, sdělila mluvčí kladenské policie Michaela Nováková.
 

Osmačtyřicetiletá žena šla ráno na procházku se psem, kterého měla upoutaného na pětimetrovém vodítku. Všimla si, že pes něco objevil. "Když přišla blíž, zjistila, že zvíře pozřelo kolečka salámu, která jsou po obvodu hustě propíchaná špendlíky," uvedla Nováková.

Pes musel akutně podstoupit operaci, při níž mu lékař ze žaludku a jícnu vyjmul 11 špendlíků. "Případ je prošetřován jako týrání zvířat a poškození cizí věci. Pachateli v případě dopadení hrozí trest odnětí svobody až na dva roky," dodala mluvčí.



reklama

 
BEZK využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČTK.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist