https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/na-nejvyssi-hore-afriky-kilimandzaru-vypukl-pozar?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
reklama
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Na nejvyšší hoře Afriky Kilimandžáru vypukl požár

12.10.2020 11:29 | DÁRESALÁM (ČTK)
Správa národních parků na svém twitterovém účtu zveřejnila nepříliš ostrou fotografii, na které je vidět několik ohnisek ohně.
Správa národních parků na svém twitterovém účtu zveřejnila nepříliš ostrou fotografii, na které je vidět několik ohnisek ohně.
Licence | Všechna práva vyhrazena. Další šíření je možné jen se souhlasem autora
Foto | Tanzania National Parks / Twitter.com
Na nejvyšší africké hoře Kilimandžáro vypukl požár. Úřady se ho snaží zvládnout, oznámila agentura Reuters s odvoláním na správu národních parků v Tanzanii. Více informací zatím není k dispozici.
reklama

 

Správa národních parků na svém twitterovém účtu zveřejnila nepříliš ostrou fotografii, na které je vidět několik ohnisek ohně. "Na hoře Kilimandžáro se dnes (v neděli - pozn. red.) odpoledne objevil požár. Pokračuje snaha ho zkrotit. Více detailů bude následovat," napsala správa parků k fotografii.

Kilimandžáro s vrcholem Uhuru je nejvyšší horou v Africe, měří bezmála 6000 metrů. Každoročně se na vrchol vypraví kolem 50 000 turistů.


reklama

BEZK využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČTK.

reklama

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama
reklama

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

TOPlist TOPlist