https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/PR-cesta-k-vetsi-samostatnosti-rodiny-nebo-firmy-vede-pres-fotovoltaicke-panely
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

PR článek

Cesta k větší samostatnosti rodiny nebo firmy vede přes fotovoltaické panely

13.2.2023 12:49
Je neuvěřitelné, kde až se vyšplhaly ceny za energie, které jsme nuceni platit, ať se nám to líbí, nebo ne. Bez elektrické energie se jednoduše neobjedeme, a tak nám nezbývá než chovat se šetrně, ohleduplně, způsobem, abychom neplýtvali a zálohy, které nám dodavatel po individuálním výpočtu určí, pravidelně hradili. Mít však menší spotřebu u něj můžete za pomoci moderní techniky. Fotovoltaické panely vám ušetří kapsu značným způsobem. Navíc koupit si můžete klidně i jen 1 fotovoltaický panel, když si to budete přát.
 

Fotovoltaická elektrárna u vás doma

Fotovoltaický solární panel můžete v libovolném množství koupit v zavedeném a léty i klienty ověřeném e-shopu Hawaj.cz. Nabízí solární panely ve dvou provedeních. Navíc v případě, že si koupíte víc kusů panelů, vyjde vás solární elektrárna levněji.

Koupit si můžete solární panely na střechu RISEN Titan S 400 Wp Half Cut v černém rámu s výstupem 390 – 410 Wp se zárukou na 12 / 25 let. Druhým typem, který je na Hawaj.cz k dostání, je model JINKO Tiger Pro 460 Wp Half Cut v černém rámu. Tady je výstup 342 – 460 Wp, záruka 12 / 25 let. V obou případech se jedná o solární panely na střechu od předních světových výrobců.

Všechny panely na ohřev vody jsou vám k dispozici ihned, jsou skladem. Nebudete čekat na dodání týdny.

Užitečné baterie pro fotovoltaiku

Dobré je pořídit si baterie. Jedná se o baterie pro fotovoltaiku, které vám umožní ukládat si vyrobenou energii, kterou nevyužijete na později. Jsou stále oblíbenější právě pro jejich možnost využít energii slunce maximálně. U Photosol koupíte vysokonapěťové solární baterie pro fotovoltaiku Dynoss Tower, Pylontech, Solax Triple Power a Huawei.

Bližší informace k solárním panelům vysoké kvality za nízké ceny najdete na Hawaj.cz.


reklama

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist