https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/PR-ekologicke-drevene-medaile-si-razi-cestu-na-sportovni-a-dalsi-klani
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

PR článek

Ekologické dřevěné medaile si razí cestu na sportovní a další klání

5.5.2022 09:41
Odměnou pro účastníky soutěží a turnajů je kromě dobře odvedeného výkonu odjakživa také medaile nebo trofej pro ty nejlepší. Odejít domů s medailí na krku dodá každému závodníkovi pocit hrdosti a výjimečnosti. V současnosti si mezi klasickými kovovými a akrylátovými medailemi razí cestu ekologické dřevěné medaile.
 
Kromě menší zátěže životního prostředí mají dřevěné medaile i další benefity – krásné voní a jsou příjemné na dotek. Jejich hmotnost je velmi nízká, a tak zbytečně nezatěžují krční páteř. Kromě toho jsou vskutku nádherné a působí jako poctivé umělecké dílo.

Moderní technologie umožňují výrobu medailí nejrůznějších tvarů, velikostí a samozřejmostí je i barevná grafika. Medaile mohou být potištěny celoplošně anebo je možné dát vyniknout dřevu v jeho přirozené podobě a zhotovit vyřezávanou medaili.

Ekologická medaile na míru

Pokud byste si nedokázali vybrat ve vskutku široké nabídce medailí pro nejrůznější druhy sportů a aktivit, existuje také možnost výroby na míru. Společnost Poháry Bauer nabízí jak doplnění vašeho loga či textu na již existující vzory medailí, tak grafické zpracování vašeho originálního návrhu. Fantazii se tak meze nekladou, svůj voňavý dřevěný kousek si vybere každý.

Společnost Poháry Bauer má dlouholeté zkušenosti a patří k významným výrobcům v Evropě. Všechny své produkty vytváří ve špičkové kvalitě, a přitom za příznivou cenu. Díky bohatým zkušenostem v oblasti medailí a pohárů dokáže vytvořit opravdu nádherné a originální kousky přesně podle vašich představ.

Voňavá odměna všem soutěžícím

Dřevěné medaile jsou vhodné jako odměna na nejrůznější akce. Nezáleží, jestli organizujete tábor, oblastní závody nebo soutěž velkého formátu. Originální a voňavá medaile potěší každého. Pokud byste rádi soutěžící odměnili medailí s vlastním návrhem, kontaktujte Poháry Bauer a společně s grafiky dotáhněte váš nápad do konce.


reklama

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist