https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/PR-energie-levneji-uz-tuto-zimu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

PR článek

Energie: levněji už tuto zimu

28.11.2011 10:00
Co se týče cen energie, v poslední době stíhá jedna špatná zpráva druhou: největší dodavatel plynu zdraží až o 9 procent, dominantní dodavatel elektřiny zvýší její ceny pro domácnosti o více než 4 procenta… To ale ještě neznamená, že to rodinné rozpočty musejí nezbytně pocítit. Jenom bude potřeba více než dosud zvažovat, od koho energie odebírat.
 

Jednou z firem, které zdražení energií pochopily spíše jako výzvu a šanci, je Bohemia Energy entity (BEE). Rozhodla se inovovat svůj produkt Garance a pod názvem Garance PLUS nabídnout zákazníkům nejen záruku, že u BEE nebudou ani po pravidelné změně ceníků platit víc, než u svého předchozího dodavatele, ale také výraznou úsporu po celou topnou sezonu.

Ta může v případě elektřiny dosáhnout až 15 procent, u plynu dokonce 20 procent oproti dominantním dodavatelům energií na českém trhu. A to už je na výdajích, hlavně v zimě, opravdu znát. Tímto způsobem mohou od 1. prosince tohoto roku až do 31. března 2012 šetřit nejen noví zákazníci BEE, ale i zákazníci stávající, kteří připojí k BEE nějaké nové odběrné místo. Využívat levnější elektřinu nebo plyn tak mohou po celou topnou sezonu třeba na chatě nebo na chalupě.

Výhodou produktu Garance PLUS (podobně jako u předchozí Garance) je přitom fakt, že i po vypršení akční nabídky, tedy po 31. 3. 2012, si mohou zákazníci BEE být jistí, že za elektřinu nebo plyn nezaplatí víc, než platili u původního dodavatele. Oproti dominantním dodavatelům energií ušetří za elektřinu a/nebo plyn s produktem Garance až 10 procent. Jedinou podmínkou je podepsat dvouletou smlouvu s BEE – ovšem pozor, pouze do konce roku, tedy nejpozději do 31. 12. 2011!

Další informace, naleznete zde


reklama

Bohemia Energy entity

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist