https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/PR-oslavte-s-dm-jubileum-a-udelejte-ze-sveho-okoli-lepsi-misto-pro-zivot
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

PR článek

Oslavte s dm jubileum a udělejte ze svého okolí lepší místo pro život

7.1.2022 15:04
Každá vědomá volba s ohledem na životní prostředí je prvním krokem k lepší budoucnosti pro naši planetu a dává nám příležitost pečovat o budoucnost příštích generací. dm oslaví v roce 2022 už 30 let působení na českém trhu. V rámci tohoto jubilea dm podpoří 30 trvale udržitelných projektů.
 
Tématu trvalé udržitelnosti se společnost dm věnuje dlouhodobě, již v minulosti se uchýlila ke snížení spotřeby plastů a naopak zvýšení podílu recyklovaného materiálu v obalech, zavedení širší nabídky tuhých produktů v papírových krabičkách nebo zařazení plnicích stanic na ekodrogerii do prodejen. Novinkou v sortimentu jsou produkty řady Pro Climate, kterou nabízí privátní značky jako alverde, Denkmit, Jessa, SUNDANCE či Sanft&Sicher.

Trvalá udržitelnost je základem filozofie dm. V souladu s touto filozofií chce dm působit příkladně ve svém okolí a podílet se na zajímavých a smysluplných projektech.

dm nyní hledá 30 „zelených“ projektů, které se zabývají:

- trvalou udržitelností a jsou inovativní.

- věnují se aktuálním problémům v oblasti životního prostředí a nebojí se výzev.

- environmentálním pilířem – tzn. úspora energie, využití přírodních zdrojů, ochrana vzácných ekosystémů a boj s klimatickými změnami.

Víte o nějakém zajímavém projektu ve vašem okolí, nebo sami na nějakém spolupracujete? Neváhejte a přihlaste ho do 28.02.2022 pomocí formuláře na dm-spolecne.cz. Přihlašovat se může kdokoliv – malé i velké firmy, neziskové organizace i jednotlivci.

V březnu vybere odborná porota 30 vítězných projektů, kterým poskytne finanční pomoc.


reklama


 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist