https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/PR-pet-zpusobu-jakymi-muzete-vyuzit-vas-domek-na-zahrade
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

PR článek

Pět způsobů, jakými můžete využít váš domek na zahradě

22.8.2023 14:44
Licence | Všechna práva vyhrazena. Další šíření je možné jen se souhlasem autora
Foto | sylv1rob1 / Shutterstock
Pokud máte zahradu a na ní domek, pak možná ani nevíte, jak multifunkční prostor zde na vás může čekat. Jeho hlavní výhodou je, že bývá oddělený od budovy a v jeho nejbližším okolí je z pravidla klid. My vám dnes v tomto článku představíme několik nápadů a tipů, jak váš zahradní domek využít kreativně a hlavně prakticky.
 

Jak dostat z vašeho zahradního domku maximum?

Způsobů existuje hned několik a my si představíme pět těch nejzajímavějších:

1. Zahradní kancelář – Obzvláště v dnešní době, kdy se stále více a více rozmáhá home office jsou zahradní domky ideálním místem, kde se uklidit a mít svůj klid. Umístěte sem stůl, židli, počítač a můžete se nikým nerušeni pustit do práce.

2. Relaxační místnost – Hledáte místo, kde si můžete jen tak v klidu odpočinout a relaxovat? Co takhle si nanosit dovnitř nějaký pohodlný nábytek, pár polštářů a vytvořit si tak perfektní místo na čtení knih, meditaci nebo jen tak obyčejné flákání.

3. Herna pro vaše děti – Pro děti může být zahradní domek dokonalým místem pro hraní a zábavu celkově. Přestavějte jej na malou herničku plnou deskových her a hraček. Mohou si tak hrát venku na čerstvém vzduchu a vy je budete mít pod dozorem.

4. Letní kuchyň – Tato možnost je ideální pokud máte k dispozici dřevník s domkem. Využijte jej jako letní kuchyni pro grilování a vaření venku. Zařiďte zde venkovní kuchyňský kout s grilem, sporákem nebo dokonce i chladničkou. Navíc díky dřevníku budete mít vždy po ruce dřevo třeba na táborák.

5. Ateliér – Jste kreativní? Rádi tvoříte, ale nemáte na svůj koníček ani trochu klidu? Pak pár malých úprav dokáže z tohoto dřevěného domku udělat útulné místo, kde budete mít svůj prostor!

Zaujaly vás tyto tipy, ale nevlastníte zahradní domek? Není nic jednoduššího, než si jeden pořídit třeba na Nejzahradnidomek.cz, kde vám poradí a dobře se o vás postarají.


reklama


 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist