https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/PR-snazime-se-pro-vas-delat-to-nejlepsi
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

PR článek

Snažíme se pro vás dělat to nejlepší – tady může být vás PR článek

9.11.2023 10:26
A všechno, co umíte a děláte, popíšete v tomto článku. Ten bude na webu Ekolistu vystavený do konce existence internetu. Nebo do konce existence Ekolistu. Podle toho, co přijde dříve.
 
Upoutávka na tento PR článek bude týden na titulní straně Ekolistu. PR článek tak může čtenáře Ekolistu zaujmout.

Další upoutávka na PR článek bude zařazena do výpisu všech článků. Tam bude na svém místě mezi ostatními články na stálo, postupně bude zajíždět do archivu, spolu s ostatními texty.

Mít PR článek na Ekolistu určitě dává smysl, pokud potřebujete pracovat na svém linkbuildingu nebo SEO. Pokud chcete mít zpětné odkazy na váš web na nějakém pro internetové vyhledávače podstatném místě, pak Ekolist mezi ně rozhodně patří.

Měsíčně přijde na Ekolist více jak 300 tisíc uživatelů. Ekolist není žádná rychlokvaška, na internetu je od roku 1997.

Možná vás nezajímá SEO a budování zpětných odkazů, ale chcete k široké veřejnosti dostat nějaké sdělení. Dát vědět o sobě či vaší službě či produktu. I k tomu může PR článek na Ekolistu posloužit.

Máte zájem o zveřejnění PR článku? Napište nám na e-mail reklama@ekolist.cz a domluvíme se.


reklama

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist