https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/PR-startuje-pvshop-internetovy-obchod-s-kvalitni-fotovoltaikou
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

PR článek

Startuje PVshop – internetový obchod s kvalitní fotovoltaikou

31.10.2023 11:20
Zdroj | pvshop.cz
Experti z PVshopu se v oboru fotovoltaiky pohybují už přes 15 let a za tu dobu nasbírali velké množství zkušeností, kontaktů i znalostí. Rozhodli se zhodnotit své znalosti a přímé kontakty s výrobci a založit specializovaný e-shop, který poskytuje fundované poradenství i servis.
 
A tak vznikl PVshop, který běží na doméně pvshop.cz. Jeho nabídka zahrnuje například solární panely od výrobců z prestižní skupiny Tier 1 a řadu dalších špičkových produktů. Mezi nimi třeba asymetrické hybridní střídače FOX ESS, průmyslové střídače značek SolarEdge a FOX ESS nebo optimizéry Tigo a SolarEdge.

E-shop je určen primárně B2B klientele od instalačních firem přes prodejce až po developery. U všech produktů se zobrazují ceny a je možné je okamžitě objednat. Firemní zákazníci (například právě instalační firmy) mají navíc po registraci ceny ještě výhodnější.

Návštěvníci mohou počítat s tím, že se nabídka produktů bude postupně rozšiřovat. Třeba o kabely, MC4 konektory, RSD odpojovače a další.

Fotovoltaika světové kvality za nejlepší ceny na trhu

PVshop je 100% česká společnost, která zásobuje domácí trh tím nejlepším, co fotovoltaika v současnosti nabízí. Díky dlouholetému působení v oboru má firma nejen potřebné informace a znalosti, ale také nadstandardní vztahy s předními světovými výrobci. Dokáže tak svým zákazníkům zajistit špičkové komponenty pro fotovoltaické elektrárny za nejnižší ceny a v nejkratším možném čase.

Spolupracujeme jen se špičkovými výrobci komponentů, v případě solárních panelů dokonce s těmi ze skupiny Tier 1. Jde o nejlepší firmy v oboru, inovátory, kteří neustále vylepšují a zefektivnují využití sluneční energie. Komunikujeme s nimi napřímo, což nám umožňuje vyjednat zajímavé ceny a velmi pružně řešit všechny požadavky“, říká Antonín Lůbal, obchodní ředitel PVshopu.

V PVshopu najdete kompletní sortiment pro fotovoltaiku od solárních panelů a střídačů přes bateriové a montážní systémy až po příslušenství.

Zdroj | pvshop.cz

TOP důvody, proč si vybrat PVshop

Specialisté na fotovoltaiku – PVshop fotovoltaice skutečně rozumí, díky více než 15ti letým nabitým zkušenostem na trhu fotovoltaiky. Pomáhá prodejcům i instalačním firmám vybrat to nejlepší řešení.

Rychlé dodání – Díky vlastnímu skladu v Praze odesílá PVshop zboží obratem. Objednávky je možné vyzvednout i osobně.

Nejlepší ceny na trhu – PVshop má úzké vztahy s výrobci, a tak dokáže nabídnout nejnižší ceny na trhu.

Testy od ČVUT – Efektivitu vybraných produktů dokazují testy prováděné na půdě prestižní univerzity.

Zákaznický servis – Trumfem PVshopu je vlastní specialista, který vyřeší zákaznické dotazy a komunikuje přímo s výrobci. Klienti tak mají garanci rychlého a efektivního řešení všech požadavků.


reklama

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist