https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/PR-zkuste-to.tady-muze-byt-vas-pr-clanek
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

PR článek

Zkuste to. Tady může být váš PR článek

29.2.2024 13:59 | PRAHA (Ekolist.cz)
Licence | Volné dílo (public domain)
Foto | ZAN / Unsplash
Hledáte cestu, jak dát o sobě vědět. Rádi byste měli někde hyperlinkový odkaz z klíčového slova, který by vedl na váš web. Tak přesně to může mít na Ekolistu.
 

Co nabízíme? Umístění PR článku v naší partnerské sekci. Článek zde bude do konce existence Ekolistu, nebo do konce existence internetu (podle toho, co přijde dřív).

V PR článku můžete mít hyperlinkové odkazy na libovolných klíčových slovech.

Můžete tak jednoduše pracovat se SEO, linkbuildingem, můžete ale PR článek pojmout i jako svou prezentaci pro skutečné lidi.

Máte zájem o zveřejnění PR článku? Napište nám na e-mail reklama@ekolist.cz a domluvíme se. Obecný PR článek u nás stojí 3.500 Kč bez DPH. Jestli máte nějakou ekoslužbu či ekozboží, máte štěstí a dostanete u nás slevu.

A dopředu říkáme, že některé věci neděláme. Neděláme neoznačenou reklamu, neděláme reklamu na věci, které podle nás společnosti škodí: sázky, online loterie, úvěry a rychlé půjčky, cigarety, alkohol a drogy. Nepropagujeme ani obsah pro dospělé.


reklama

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist